شرایط مهاجرت به استرالیا

شروع موضوع توسط saheleaftab1 در ‏28/8/17 در انجمن iOS

  1. saheleaftab1

    saheleaftab1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27/2/17
    ارسال ها:
    168
    تشکر شده :
    0
    امتیاز:
    0
    پس انداز شما
    شرایط مهاجرت به استرالیا
    1-مهاجرت تحصیلی به استرلیا
    ویزا استرلیا توسط شرکت های بریتانیایی صادر می شود و دولت این کشور در حوزه ویزا وارد نمی شود .هزینه صدور ویزا استرلیا بسیار کم و در مواقعی هم رایگان انجام می شود . اما ویزای دانشجویی استرلیا قوانین و مقررات سفت و محکمی دارد که در صورت تخطی از این مقررات به سادگی ویزا باطل خواهد شد . از جمله این شرایط و مقررات می توان به موارد زیر اشاره نمود :
    · دانش آموزان این کشور باید بصورت دوره ای حضور و غیاب شوند و بصورت معتبر برای دوره انتخاب مطالعه ثبت نام نمایند .
    · دانش آموزان در این کشور حق کار ندارند . آنها باید ابتدا مطالعات خود را آغاز و سپس برای حقوق کار این هم نهایتا 20 ساعت کار در هفته اقدام نمایند .
    · دانش آموزان باید در آموزش و پرورش کشور استرلیا برای 12 ماه اول ثبت نام انجام دهند .
    · آدرس محل سکونت دانش آموزان باید نهایتا ظرف مدت 7 روز به ارائه دهنده های آموزش تحویل داده شود و در صورت تغییر هم باید نهایتا در همین مدت 7 روز تغییر آدرس اعلام شود .
    2-مهاجرت کاری به استرلیا
    برای مهاجرت کاری به استرلیا سیستمی توسط این دولت طراحی شده که امتیاز مهاجرت به این کشور توسط وزارت مهاجرت به استرلیا و حفاظت مرز ها بررسی می شود . محاسبه این ارزیابی در واقع نشان می دهد که شما با چه اندازه واجد صلاحیت و شرایط لازم برای سفر به استرلیا و کار در این کشور بوده و در صورت پذیرش برای کار تا چه حد مهارت و توانایی دارید . در صورتیکه موفق شوید امتیاز لازم را داشته باشید ویزای کار برای شما تضمین خواهد شد . البته این سیستم فقط برای افراد دارای تخصص و تحصیلات عالیه تعبیه نشده است و به دنبال حداقل های لازم در افراد متقاضی کار در این کشور می باشد .
    البته این موضوع که هر چه توانایی بالاتر و رزومه بهتری داشته باشید و در واقع نیروی ماهر تری باشید دریافت ویزا و پذیرش ساده تری خواهید داشت را نمی توان منکر شد . ولی بهترین شرایط برای دریافت ویزای کار در کشور استرلیا مطابق شرایط لحاظ شده در ذیل می باشد :
    · در زمان ارسال درخواست بهتر است سن شما زیر 50 سال باشد
    · توانایی و تسلط لازم را به زبان انگلیسی باید داشته باشید و حداقل نمره مورد قبول در آزمون آیلتس را دریافت نموده باشید .
    · در هنگام درخواست کار به عنوان فردی متخصص و ماهر باید متناسب به توانایی و مهارت و صلاحیت خود و شغل های مورد تسلط خود در فهرست مشاغل درخواست خود را تکمیل نمایید .
    · بهتر است بدانید توسط دولت استرلیا از شما در خصوص شغل هایی که ادعای تسلط و تخصص آن را دارید تستی به عمل خواهد آمد و توانایی شما ارزیابی خواهد شد که این ارزیابی با توجه به شغل اعلام شده متفاوت خواهد بود و شرایط خاص خود را دارد .
    · گواهی سلامت عقلی و جسمانی شما باید توسط یک پزشک معتبر دریافت شده و ارائه گردد . این موضوع باید برای دولت استرلیا محرز شود .حتی شما مورد ارزیابی شخصیتی هم قرار خواهید گرفت و این موضوع توسط متخصصین این حوزه در استرلیا باید تایید شود .

    برایمطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .

    Travel.sahelaftab.com

    02188656892

    یوتیوب ساحل آفتاب
     

به اشتراک گذاشتن این صفحه